Katarina Moss Joahnnesen
Katarina Moss Johannesen

Hei mitt navn er Katarina Moss Johannesen.

Født 08.11.1992.

Oppvokst i Sandefjord.

 

Våren 2020 ble jeg ferdig med min Masterutdanning i multimedia og læringsteknologi etter min bachelor i Multimedieteknologi og design ved UIA Grimstad. Som nyutdannet er jeg spent på å komme ut i arbeidslivet for å  kunne fordype meg mer innenfor utdannelsen min. Jeg er en arbeidsvillig og optimistisk person som trives med å jobbe selvstendig og i team.

 

Jeg er pliktoppfyllende, liker å lære nye ting og jeg jobber også godt under stress. Med min utdannelse er jeg kjent med en rekke programmer innenfor front end utvikling og UX design og har jobbet lit med AR og VR.

Gjennom utdanningen har jeg også tilegnet meg kunnskaper innenfor grafisk design og filmproduksjon og kan jobbe med flere forskjellige Adobe programmer. Jeg har også kunnskaper innenfor programmet 3D studio max og noen programmeringsspråk som blant annet C# HTML, CSS og Javascript.

 

På fritiden leser jeg gjerne en god bok, lager mat sammen med gode venner eller går turer i skog og mark. Generelt liker jeg å tilbringe tid med venner og familie både i innland og utland.

Litt om meg